AUGUST ANNIVERSARY GIVEAWAY

Author : Cik Yanie Time : 8:30 PM Comments : 4 Labels :

(TEKAN BANNER UNTUK JOIN)

Tarikh tutup: 30 September 2016!

Saya Nak Menang Set Skinfood

Author : Cik Yanie Time : 7:30 PM Comments : 1 Labels :

(TEKAN BANNER UNTUK JOIN)

Saya nak menang Skinfood ni sebab nak cantik mcm orang-orang Korea tu. Halus mulus pulus kebaboooom. Lagi satu, saya tak pernah join giveaway produk2 beauty.

Tag:

Giveaway RM400 by AsyaAmin!

Author : Cik Yanie Time : 1:25 AM Comments : 5 Labels :

(Klik Banner Untuk Join)


Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh

Author : Cik Yanie Time : 12:01 AM Comments : 7 Labels :

(Klik Banner Untuk Join)


Hadiah2 merupakan:

1. Fridge magnet Amsterdam x 4





2. Key chain Holland x 3


3. Coin purse Amsterdam x 3



GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 11:26 AM Comments : 3 Labels :

(Klik Banne Utk Join)


GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 11:16 AM Comments : 4 Labels :

(Klik Banner Utk Join)

Mula :

20 Ogos 2016 

Tamat :
31 Ogos 2016

Ucapan Istimewa Untuk Bonde :

Assalamualaikum bonda, SELAMAT HARI JADI DAN SELAMAT ULANG TAHUN UTK BLOG BONDA. Semoga bonda sentiasa dalam Lindungan Allah serta di berikan kesihatan yang baik. Teruskan berblogger ya. Selamat berblogging :)
You have been tagged :

Cik Beeha

Cik Raihanah

Cik Nabila

Book Giveaway by Abam Kie and Friends! *Tamat*

Author : Cik Yanie Time : 11:07 AM Comments : 5 Labels :

(Klik Banner Utk Join)

Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016

Giveaway Birthday By Starlavenderluna *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 9:17 AM Comments : 2 Labels :

(TEKAN BANNER UTK JOIN)


Tarikh penyertaan bermula pada 2 Ogos sehingga 31 Ogos 2016

Giveaway Birthday by Cik Eyz *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 9:09 AM Comments : 5 Labels :


(TEKAN BANNER UTK JOIN)

Assalamualaikum dan 
Sanah helwah,
Selamat Hari Jadi,
Happy Birthday,
Saeng il Chu Ka Ham Ni Da
Qu Ni Sheng Er Kuai Le

  

semoga sentiasa dalam lindungan Allah swt dan sentiasa dalam redhaNya.
semoga sentiasa sihat dan sentiasa dalam keadaan baik-baik.
semoga panjang umur dan bahagia di samping org2 tersayang 



5 Pemenang bertuah akan dipilih menggunakan random.org

Hadiah :

1 x RM 10

2 x RM  5

2 x  Shawl


Giveaway tamat 31 Ogos 2016
Pemenang akan diumumkan pada 1 September 2016

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman ! *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:32 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum dan hye semua ^_^ 


Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Syarat :

1. Follow blog atau google +


2. Follow instagram *jika ada 

3. Follow twitter *jika ada


4. Like sahaja fanpage 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1 
Wang tunai RM20 x1 
Tapak Iklan free selama sebulan x1 
Topup RM5 x1 
[SyiraLokman]


(TOP REFERRAL)
 Wang tunai RM50 x1 
[nurfuzie] 


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Ogos 2016 
Tamat : 21 Ogos 2016

# 2 Giveaway Chocolate + Pencarian Bloglist *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:23 AM Comments : 2 Labels :

(Tekan Banner Utk Join)

Sejujurnya, sedari dulu lagi yanie pegang dengan kata2 ni:

"Lebih baik di sakiti dengan kejujuran drpd di bahagiakan dgn penipuan
dan lebih baik menderita atas kesalahan sendiri daripada bahagia di atas penderitaan orang lain"


Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 2:32 AM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
alhamdulillah harini ada kesempatan nak update blog. Dapat lah join Giveaway/Segmen yg sekian lama tak join.


(TEKAN BANNER UNTUK JOIN)

Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10 

PEMENANG BERTUAH :



Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.

Hadiah GA dari Aryana Couture dah sampai.

Author : Cik Yanie Time : 9:18 PM Comments : 5 Labels :
Siapa ada join GIVEAWAY INI?
Yayyy alhamdulillah,
tudung hadiah dari Aryana Couture dah sampai.



Raya nanti nk melaram dgn shawl ni hahaha TERIMA KASIH awak.

GIVEWAY PERTAMA edisi Raya *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 2:07 AM Comments : 6 Labels :

[Klik banner untuk join]
Hadiah

1. Tambah nilai RM 5 untuk 4 orang pemenang
2. Tudung bawal AJ untuk 2 pemenang 
3. 5 pemenang akan dipilih untuk menghiasi bloglist bulan Ogos di blog SYF.DEAN

Segmen ini bermula pada 1/7 dan akan tamat pada 31/7 tepat pukul 12 tengah malam. 

PERADUAN DUIT RAYA..! MULAI 27 JUN - 5 JULAI 2016 *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 8:12 AM Comments : 5 Labels :
Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Hadiah Duit Raya..!
Pemenang Pertama akan menerima Duit Raya sebanyak RM50 (tpop atau bank-in)
10 Saguhati bernilai RM5 (tpop)

Tamat pada 5 Julai 2016 jam 12 tengahari

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 5:29 AM Comments : 7 Labels :



[klik banner untuk join]

River Island

Author : Cik Yanie Time : 5:48 AM Comments : 1 Labels :


River Island, the famous fashion brand from UK, is considered as one of the most fast growing fashion retailers in the world with a record of multiple numbers of stores around the globe. Ever-changing with brilliant marketing plan to expand and evolve, River Island has been taking the fashion world by storm with its own line of River Island fashion collection.



River Island, the global fashion destination delivers the best of high-fashion street style all glammed up with flair and creative innovation. Known as a fast and energetic brand, it is considered as the leader among any other brands in the fashion world that creates new trends and exciting must-have fashion styles. For many years this amazing brand has built a very strong bond with industry insiders. Never fails to come up with the latest casual and high street wear styles, River Island is seen to be going nowhere from the top spot in every urban girl’s list.




Here in Malaysia it is considered as one of the most famous brands that are available and caters exclusive collection of menswear too. Right now it has managed to hit the market by storm with a global presence around the world with huge numbers of stores in countries around the world!
River Island makes a wide collection of clothes for urban men who are not afraid of being daring with the latest fashion styles for men. It comes up with the freshest and trendiest look for men who prefer a high-fashion street style. It even offers its own line of formal wear for men but given with a touch of edge and youth.



Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 11:05 AM Comments : 4 Labels :
 

SAYA NAK DIAGNOSIS APOKALIPS . SEMOGA DIAGNOSIS APOKALIPS MENJADI MILIK SAYA

Bismillah. Jom ramai-ramai join. Tekan gambar kat ats tu ye.

Giveaway Contest Serunding Daging by Istana Syurga. *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 2:17 PM Comments : 7 Labels :


When i was a child i knew from the start that when i grew up soon, i wanted to do something big, or something out of the ordinary. I want to have so much money with my ambition and buy all the things that i want. At the age of seven i was set on becoming a DOCTOR. At ten my interests stemmed to animals because my dad always watching Animal Planets, so i figured i just had to be a veterinarian. Doctors make all the money right? But when im in secondary school my interests change to more in accounting. I want to be an accountant. I love Mathematics i guess becasue my maths teacher know how to make us loves MATHEMATICS. Hahaha *I am sorry for my broken english* At 16, I would like to go to Vocational School, means it is more to "SKILL". I chose electrical engineering course and till now im in ELECTRICAL COURSE. Hehehehe. 

In fact , I was afraid of blood, Thats why lah dream to be a doctor tidak tercapai hahaha. When i see blood, bleeding or something "red" menyerupai darah OMG i can die hahahahaha. Ok thats all. Thankyou for spend time to read my "merepeks" entri.

Lets join this contest by click on the banner. I really like to eat serunding , especially serunding daging. Kalau dpt ni huhu mmg bahagia lah. Bismillah.



Kad Raya GA by Nina *tAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:12 AM Comments : 2 Labels :

[TEKAN BANNER UNTUK JOIN]

Hadiahnya :

1 Kad Raya x 17 keping

Giveaway Shawl Raya by Aryana Couture *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 5:53 AM Comments : 2 Labels :

[Tekan Banner Kalau Nk Join Melaram]


Yanie tag :



HADIAH :



tamat : 25 june 2016

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 8:10 AM Comments : 2 Labels :




Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 5:48 AM Comments : 0 Labels :
 [tekan banner utk join]


"Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Buat satu entri bertajuk  GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 (letak gambar di atas tu beserta syarat-syarat penyertaan.
Selesai buat entri, komen entri ini dan beri link entri tersebut
Terbuka untuk Bloggers seluruh Malaysia
Tarikh Tutup Penyertaan 13 Julai 2016

Giveaway akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang

"Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza" *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 5:40 AM Comments : 5 Labels :
[KLIK BANNER UTK JOIN]

Assalammualaikum, sempena mood masih rajin join semua GIVEAWAY yg terjumpa di timeline hahahaha so yanie pun nak ajak kesemua pembaca-pembaca setia utk JOIN giveaway2 dri para bloggers yang baik hati nk ng hadiah. Semoga sentiasa di murahkan rezeki ya Nadia Reza :)

BTW, GA by Nadia Reza ni simple ja syaratnya. So guys, jom meriahkan GA ini. In Shaa Allaha da rezeki, hadiah kita punya hehe.

Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Author : Cik Yanie Time : 5:21 AM Comments : 1 Labels :

Assalammualaikum,
ibu-ibu, bapa-bapa, kakak-kakak, adik-adik, abang-abang, makcik-makcik semua yang tengah baca entri ni. Ada berita gembira utk kamu semuaaa. Tekan banner kat atas tu kalau nak join GIVEAWAY. Hadiah cukup lumayan kalau ada rezeki In Shaa Allah. Boleh lah gunapakai untuk belanja nak rayaa kan kan kan. Raya tak lama lagi kan hehe. Rugi kalau tak join. 


Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :


1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111



3. Pilih 5 items daripada [TEKAN SINI] dan paste satu persatu dalam entri uolls.

5 ITEMS I REALLY WANT :


Product: Traveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only



Produk : Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag 
JLM2016 Harga Jualan : RM29.90
Tarikh : 30/06/2016
Waktu bermula : 11.00 am
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 600 unit sahaja


 Produk : Trendy Candy Color Pant
JLM Harga Jualan : RM14.90
Tarikh : 29/06/2016
Waktu bermula : 3.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 unit sahaja


Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM21.50
Date: 24/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

4. Dh siap follow step atas? Email terus kepada give_away@nile.com.my

Tajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog : http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/
Nama penuh : Harmiam Binti Junis

No. Telefon : 0198213146

Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png