FEB - MAC GIVEAWAY; 34 HADIAH! *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 1:25 PM Comments : 4 Labels :



SENARAI HADIAH

 Cash RM20 by Sho Fi Yan (5 pemenang)
Cash RM10 by Kimchaa (2 pemenang)
Topup RM10 dan RM5 by Nurrul Najihah (2 pemenang)
Topup RM5 by Syaza Raihanah (2 pemenang)
Topup RM10 by Amirah Azman (1 pemenang)
Topup RM5 by Hanis Zulaikha (4 pemenang)
Topup RM10 by Wan Syahirah (1 pemenang)
Topup RM5 by Azwar Syuhada (1 pemenang)
Illustration by Nur Masitah (1 pemenang)
Header by Nuraini Nabihah (3 pemenang)
Watermark by Ruqaiyah Amanina (2 pemenang)
2 pcs bookmark by me (7 pemenang)
2 pcs mask muka by me (3 pemenang)

Giveaway start 15 February till 15 March!!

First Giveaway By Nadia Syamimi *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:27 AM Comments : 2 Labels :


Giveaway ini bermula pada 14 February 2016 dan tamat pada 27 February 2016 . 

Jom ajak ramai-ramai support first giveaway yaa.

Giveaway February Daebak by Aku Bukan Innocent *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 2:51 AM Comments : 6 Labels :

بِسْمِ اللّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيْمِ
اللهم صل على محمد وآل محمد
السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ


(klik banner kalau nak join)

Giveaway February Daebak dibawakan oleh Aku Bukan Innocent selaku penganjur dan  Radhia Razali, Aienie Nka, Yun SingEintan NurfuzieAbam Kie, Ct Roxalynna NH, Keju Penyet dan Mohd Noor Shawal sebagai penaja giveaway ini.

!!TARIKH PENTING!!
Dilancarkan : 8 Februari 2016 Jam 12 Tengah Malam
Tamat : 27 Februari 2016 Jam 10 Malam
Pengumuman Pemenang : akan diumumkan kemudian

#First Giveaway by Shazhoniee *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:58 PM Comments : 2 Labels :
Assalammualaikum,
agak sedih jugak sb lately ni yanie jrg2 sgt ada masa berblogging. Ini pun sedaya upaya take time untuk menaip. Jeng jeng jeng awal pagi terbuka hati nak join GA from blogger Sabahan ni #Shazhoniee

Tagged : Leya & RRai


HADIAH YG MEREKA TAWARKAN?? :troll:

Bawal Monochrome (seorang pemenang)
Reload Topup RM5 ( 5 orang pemenang) Reload Topup RM10 (2 orang pemenang)

Blog review (kepada 4-10 peserta)
Penambahan Hadiah 


Cursor nama (khas buat mereka yg join tapi tak dapat hadiah besar seperti di atas





Giveaway Cash RM30 Feb 2016 by AHBAR *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 8:14 AM Comments : 5 Labels :
Klik Banner untuk join giveaway


Subscribe to our mailing list to get the updates on our Special Offer to your email inbox...

 We can't wait more to have your email in our subscribers email list. Just put your nice email in below box:

* indicates required


Biskut Semperit

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,



Anda tengah mencari biksut semperit tradisional sedap untuk dinikmati musim perayaan ini?

  1. Mari cuba produk keluaran kami, dijamin kepuasan memakan biskut semperit ini sehingga tahap 90% puas hati.
  2. Ingin mencari biskut semperit apabila makan cair di dalam mulut? Jawapanya adalah biskut semperit keluaran kami.
  3. Bahan yang digunakan ketika proses ini adalah butter, tepung, gula dan telur.

Biskut Semperit AHBAR telah mempunyai pengalaman semenjak 2006 dimana resepi secara turun temurun dan Berjaya menambat hati pembeli.

Jadi jangan lepaskan peluang ini, mari merasai kenikmatan memakan biskut semperit yang mempunyai citarasa tradisional dikekalkan.


KINI HANYA

RM25.00

50 KEPING

FREE COD AMPANG / KUALA LUMPUR


Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png