PERADUAN DUIT RAYA..! MULAI 27 JUN - 5 JULAI 2016 *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 8:12 AM Comments : 5 Labels :
Peraduan Duit Raya..! Mulai 27 Jun - 5 Julai 2016

Hadiah Duit Raya..!
Pemenang Pertama akan menerima Duit Raya sebanyak RM50 (tpop atau bank-in)
10 Saguhati bernilai RM5 (tpop)

Tamat pada 5 Julai 2016 jam 12 tengahari

Duit Raya Giveaway by SpendaLusuh *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 5:29 AM Comments : 7 Labels :



[klik banner untuk join]

River Island

Author : Cik Yanie Time : 5:48 AM Comments : 1 Labels :


River Island, the famous fashion brand from UK, is considered as one of the most fast growing fashion retailers in the world with a record of multiple numbers of stores around the globe. Ever-changing with brilliant marketing plan to expand and evolve, River Island has been taking the fashion world by storm with its own line of River Island fashion collection.



River Island, the global fashion destination delivers the best of high-fashion street style all glammed up with flair and creative innovation. Known as a fast and energetic brand, it is considered as the leader among any other brands in the fashion world that creates new trends and exciting must-have fashion styles. For many years this amazing brand has built a very strong bond with industry insiders. Never fails to come up with the latest casual and high street wear styles, River Island is seen to be going nowhere from the top spot in every urban girl’s list.




Here in Malaysia it is considered as one of the most famous brands that are available and caters exclusive collection of menswear too. Right now it has managed to hit the market by storm with a global presence around the world with huge numbers of stores in countries around the world!
River Island makes a wide collection of clothes for urban men who are not afraid of being daring with the latest fashion styles for men. It comes up with the freshest and trendiest look for men who prefer a high-fashion street style. It even offers its own line of formal wear for men but given with a touch of edge and youth.



Giveaway Diagnosis Apokalips by stnrsyfh *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 11:05 AM Comments : 4 Labels :
 

SAYA NAK DIAGNOSIS APOKALIPS . SEMOGA DIAGNOSIS APOKALIPS MENJADI MILIK SAYA

Bismillah. Jom ramai-ramai join. Tekan gambar kat ats tu ye.

Giveaway Contest Serunding Daging by Istana Syurga. *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 2:17 PM Comments : 7 Labels :


When i was a child i knew from the start that when i grew up soon, i wanted to do something big, or something out of the ordinary. I want to have so much money with my ambition and buy all the things that i want. At the age of seven i was set on becoming a DOCTOR. At ten my interests stemmed to animals because my dad always watching Animal Planets, so i figured i just had to be a veterinarian. Doctors make all the money right? But when im in secondary school my interests change to more in accounting. I want to be an accountant. I love Mathematics i guess becasue my maths teacher know how to make us loves MATHEMATICS. Hahaha *I am sorry for my broken english* At 16, I would like to go to Vocational School, means it is more to "SKILL". I chose electrical engineering course and till now im in ELECTRICAL COURSE. Hehehehe. 

In fact , I was afraid of blood, Thats why lah dream to be a doctor tidak tercapai hahaha. When i see blood, bleeding or something "red" menyerupai darah OMG i can die hahahahaha. Ok thats all. Thankyou for spend time to read my "merepeks" entri.

Lets join this contest by click on the banner. I really like to eat serunding , especially serunding daging. Kalau dpt ni huhu mmg bahagia lah. Bismillah.



Kad Raya GA by Nina *tAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:12 AM Comments : 2 Labels :

[TEKAN BANNER UNTUK JOIN]

Hadiahnya :

1 Kad Raya x 17 keping

Giveaway Shawl Raya by Aryana Couture *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 5:53 AM Comments : 2 Labels :

[Tekan Banner Kalau Nk Join Melaram]


Yanie tag :



HADIAH :



tamat : 25 june 2016

Miliki Shawl Exclusive By Papaglamz Secara PERCUMA *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 8:10 AM Comments : 2 Labels :




Korang nak cuba Shawl Exclusive By Papaglamz secara PERCUMA? Mudah je. Jom join segmen yang PapaG buat ni. Klik kat banner di atas tu yer.

Warna-warna pilihan koleksi terbaru shawl exclusive by Papaglamz

Baiklah, terlebih dahulu PapaG cerita sedikit tentang konsep shawl yang terbaru dari Papaglamz ni dulu yer. Sebenarnya koleksi kali ini menampilkan shawl yang mempunyai potongan asas segi empat tepat. Ukuran panjang dan lebar lebih kurang 190cm X 80cm. Semoga shawl yang PapaG keluar ni dapat memenuhi kehendak wanita-wanita diluar sana yang ingin berfesyen tetapi tetap menjaga dan menutupi AURAT dengan sempurna. Insyallah. 

Dalam pemilihan material, kami menggunakan kain Chiffon Glitter. Antara sebab PapaG menggunakan kain jenis ini ialah jenis kain ini yang nampak lebih Glamour dan anggun pada si pemakai serta MUDAH BERALUN yang penting TIDAK JARANG. Kalau korang nak tahu, untuk koleksi kali ini PapaG tampilkan KHAS satu shawl yang warnanya LIMITED. Sebab hanya SATU warna sahaja shawl yang diperbuat dengan menggunakan kain Chiffon Moist Crepe. Bagi mereka yang dah mencuba koleksi shawl PapaG yang lepas tentu tahu bagaimana CANTIK dan SELESAnya memakai shawl PapaG yang menggunakan kain jenis ni kan? Jadi buat mereka yang merindui shawl PapaG dibuat dari kain jenis ini korang boleh grab dalam koleksi terbaru ni. Tapi SATU WARNA je la iaitu Musted Yellow.

Terdapat 7 warna berbeza yang korang boleh lihat seperti gambar yang PapaG tunjukkan di bawah ni.

wide-shawl-exclusive







Memandangkan sekarang ni (ikut tarikh entri ni) masih lagi mood-mood promosi dari kami, jadi kami menjual Shawl Exclusive by Papaglamz seperti harga di bawah ni.

1 helai RM 34.00 + Postage RM 6.00 = RM 40.00
3 helai RM 100.00 termasuk postage 

CEPAT REBUT SEKARANG....!!!!

Wassap : 0196141393

Jangan lupa ikuti Perjalanan Shawl Exclusive by Papaglamz ni IG dan FB tau.

Ig : exclusive_by_papaglamz
FB : Papaglamz
Official Artikel : Shawl Exclusive by Papaglamz


GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 5:48 AM Comments : 0 Labels :
 [tekan banner utk join]


"Pemenang bertuah akan menerima tudung/selendang beserta mask sheet setiap seorang!! Jadi.... tunggu apa lagi, jom baca syarat-syarat penyertaan. Mudah je...

Buat satu entri bertajuk  GIVEAWAY BY SYAZWANI MAZLAN 2016 (letak gambar di atas tu beserta syarat-syarat penyertaan.
Selesai buat entri, komen entri ini dan beri link entri tersebut
Terbuka untuk Bloggers seluruh Malaysia
Tarikh Tutup Penyertaan 13 Julai 2016

Giveaway akan terbatal jika penyertaan kurang daripada 30 orang

"Ramadhan/Syawal Giveaway by Nadia Reza" *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 5:40 AM Comments : 5 Labels :
[KLIK BANNER UTK JOIN]

Assalammualaikum, sempena mood masih rajin join semua GIVEAWAY yg terjumpa di timeline hahahaha so yanie pun nak ajak kesemua pembaca-pembaca setia utk JOIN giveaway2 dri para bloggers yang baik hati nk ng hadiah. Semoga sentiasa di murahkan rezeki ya Nadia Reza :)

BTW, GA by Nadia Reza ni simple ja syaratnya. So guys, jom meriahkan GA ini. In Shaa Allaha da rezeki, hadiah kita punya hehe.

Hadiah Pemenang Pertama
Berupa barangan bernilai RM50

Hadiah Pemenang Kedua
Berupa barangan bernilai RM30

Pemenang Saguhati
Topup bernilai RM10

Tarikh Bermula Giveaway :
15 Jun 2016 (10 Ramadhan 1437)

Tarikh Tamat Giveaway :
11.59 malam 15 Julai 2016 (10 Syawal 1437)

Tarikh keputusan pemenang akan diumumkan pada :
Isnin / 18 Julai 2016 ( 13 Syawal 1437)

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Author : Cik Yanie Time : 5:21 AM Comments : 1 Labels :

Assalammualaikum,
ibu-ibu, bapa-bapa, kakak-kakak, adik-adik, abang-abang, makcik-makcik semua yang tengah baca entri ni. Ada berita gembira utk kamu semuaaa. Tekan banner kat atas tu kalau nak join GIVEAWAY. Hadiah cukup lumayan kalau ada rezeki In Shaa Allah. Boleh lah gunapakai untuk belanja nak rayaa kan kan kan. Raya tak lama lagi kan hehe. Rugi kalau tak join. 


Ini hadiah untuk 6 orang pemenang :


RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :


1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111



3. Pilih 5 items daripada [TEKAN SINI] dan paste satu persatu dalam entri uolls.

5 ITEMS I REALLY WANT :


Product: Traveler Backpack 
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Shinny Surface Woman Flats
JLM2016 Sales price: RM11.90
Date: 29/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only



Produk : Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag 
JLM2016 Harga Jualan : RM29.90
Tarikh : 30/06/2016
Waktu bermula : 11.00 am
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 600 unit sahaja


 Produk : Trendy Candy Color Pant
JLM Harga Jualan : RM14.90
Tarikh : 29/06/2016
Waktu bermula : 3.00 pm
Waktu tamat : Apabila limited quantity sold out
Limited Quantity : 300 unit sahaja


Product: Men Shoes
JLM2016 Sales price: RM21.50
Date: 24/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only

4. Dh siap follow step atas? Email terus kepada give_away@nile.com.my

Tajuk : Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016
Link blog : http://secondblogimpianacikyaanie.blogspot.my/
Nama penuh : Harmiam Binti Junis

No. Telefon : 0198213146

Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 9:58 PM Comments : 2 Labels :


السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

Segmen Sampul Duit Raya  Seindahcerita | Alhamdulillah, tahun nie sampul duit raya DIY yang nieyl jual mendapat sambutan yang menggalakkan.. hari ini dengan berbesar hati dan rendah dirinya nieyl nak buat 1 segmen untuk semua follower blog seindahcerita. Suka tak? Nieyl menjadi 2 pemenang sampul duit raya..dengan menggunakan khidmat En.Random.org


Syarat-syaratnya..

1. Follow Blog Seindahcerita

2. Follow Instagram Nieylanadia

3.Like Fanpage Seindahcerita

4. Buat Entry bertajuk Segmen Sampul Duit Raya Seindahcerita

5.Letak banner dan link ke entry ini

6.Jangan lupa tinggalkan URL entry dalam entry ini okey!


Atau korang boleh terus copy code di bawah dan paste di html entry korang :)

Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 " *tamat*

Author : Cik Yanie Time : 9:50 PM Comments : 11 Labels :
Hye hye salam perkenalan . 
Kami adik beradik Ema & Lisa ingin mengucapkan SALAM SAYANG salam Ramadhan . Blog VetoVirago sudah pun 1 tahun 4 bulan & ini merupakan first giveaway kami , dengan harapan agar semua bloggerian senyum selalu dan happy-happy ajerrr ...
KLIK GAMBAR UNTUK JOIN GIVEAWAY

Hadiah yang ditawarkan untuk
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016
ini adalah :- jengg , jengg , jenggg !!!
untuk SEORANG yg bertuah sahaja (pemenang dipilih oleh adik kembar kami berusia 9 tahun) :
  • 1 x T-shirt Exclusive Sabun Sejuk Sedap berharga RM 58
dan +10 hadiah menarik yg lain , iaitu :
  • 2 x Sabun Sejuk Sedap berharga RM 35 
  • 2 x Sampul Duit Raya Sabun Sejuk Sedap
  • 2 x Tapak iklan di Top Sponsor Blog selama sebulan
  • 2 x Duit Raya RM 5 / boleh tukar ke topup
  • 2 x Beg Tote Bercorak - tinggi 44cm x lebar 37cm
(boleh pilih design kegemaran)
Tarikh Mula :15.06.16 *Rabu
Tamat : 30.06.16 11.59 mlm *Khamis
Tarikh keputusan diumumkan pada :
02.07.16 *Sabtu
***************** Terima kasih kerana sudi menyertai 
Giveaway Sejuk Sedap Ramadhan 2016 . 
Semoga anda bertuah dan berjaya   *****************
Senarai peserta di SINI [tekan sini]

Giveaway Ramadan 2016 By NurAlja *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 10:55 PM Comments : 5 Labels :

“Giveaway Ramadan 2016 Oleh NurAlja adalah satu cara untuk mengenali blogger lain disamping merapatkan ukhwah terutama pada blogger baru. Jom meriahkan lagi Giveaway ni yang berlangsung dari 10-13 June 2016 sahaja”
PENDAPAT SAYA :

Blog Ajla comel dan menarik untuk di pandang. Warna lembut yang buat blog jadi comel hehe. Yanie blog Ajla.

Giveaway Kad Raya Syeeda Saniey *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 10:50 PM Comments : 0 Labels :


Sudah lama x dapat kad raya, nak cuba nasib jugak lah hehe. Boleh tekan banner atas tu kalau nak join jugak yeee uolls.

Madinah and Vietnam Souvenirs Giveaway by Nafas Baru *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 11:44 PM Comments : 4 Labels :

(Klik Gambar Utk Join)

Hadiah-hadiah yang ditawarkan:

1. Shawl x 3 (2 Shawl Madinah, 1 Shawl Vietnam)
2. Purse Kipling x 1
3. Keychain Vietnam x 7

Giveaway ini akan tamat pada 28 Jun 2016 jam 11.59 malam.

Yanie folowers ke berapa tak tahuuu sb dh lama follow hehe. Bismillahirahmanirrahim.

First Giveaway by Anis Khalilah *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 1:51 PM Comments : 8 Labels :

(Tekan Untuk Join)

Assalammualaikum, sudah lama tidak join Giveaway/Segmen tentang "IBU". Jarang-jarang ada GA mcm ni. Di kesempatan ini, Yanie nak cerita serba serbi tentang "Ibu" Yanie...


Nama ibu : Wahleyam 

I call my ibu is "MAMA". Mama yanie seorang yang garang dan tegas . Siapa tidak kenal mama. Cousin, sedara mara semua pun takut kat mama. Kalau dh marah habis berdesing telinga kite hahaha. Tp jauh di sudut hati mama sebenarnya ada taman woooo,. mudah jugak mama ni menitiskan airmata kalau hati dah tersentuh,.mama selalu jugak nangis kalau tgk movie/drama sedih2. TERUTAMA citer HINDUSTANIHEYYY  Mama suka warna "MERAH". Makanan fevret mama sudah semestinya kekacang. Terutama kacang tanah goreng. Hobi mama ialah bercucuk tanam dan tonton tv. Mama lahir pd 15 September 1962 tapi jujur di katakan mama masih nampak AWET MUDA hekhekehek. Iloveyou mama..

Nak cerita kenangan antara mama memang sampai ke sudah tak habis. Kenangan mengandungkan yanie sampai lah membesarkan yanie sehingga kini itu semua kenangan kan mama hehe  Mama, yanie akan sentiasa sayang mama. Yanie tak pandai nak menyusun ayat lelawa, tp mama tetap lawa dalam hati yanie. Semoga Allah sentiasa merahmati dan melindungi mama. Moga Allah berikan mama umur yang panjang. Aamiin.

GIVEAWAY BUKU {PRE-LOVED} JUN 2016 *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 10:30 AM Comments : 4 Labels :


HADIAH BUKU PRE-LOVED PILIHAN :

Opah Gangnam Style - Zulaihah Karim
Whatever You Say I Am - Anwar Hadi
Laki Aku Negro Kau Peduli Apa ? - Dr. Hayya Bilal
Kembara Afghanistan - Siti Noridah Ab. Rahaman
Dyspnea Kehidupan - Hadi Saharudin
ESC - Budak Tomato

TARIKH PENYERTAAN

BERMULA 7 Jun 2016 (Selasa)  dan TAMAT 20 JUN 2016 (ISNIN) JAM 11.59 Malam.

TARIKH UMUM PEMENANG 

Bila tuan blog rajin nak umum pemenang .. Hoho

PEMILIHAN PEMENANG

Berdasarkan random dan juga berdasarkan jawapan yang menarik untuk soalan sebab apa kau nak sangat buku tuuuh

RAMADHAN KAREEM GIVEAWAY 2016

Author : Cik Yanie Time : 10:26 AM Comments : 2 Labels :

GIVEAWAY INI BERLANGSUNG SELAMA SEBULAN BERMULA 6 JUN 2016 - 6 JULAI 2016 (11.59 MALAM)

HADIAH YANG DITAWARKAN KALI INI :

- 1 PEMENANG KATEGORI SEO TINGGI
      - Review blog + Cash RM30
- 2 ORANG PEMENANG by Hamimah Hamdan
      > 3 buah Majalah Irfan Khairi + 1 buah Majalah Cinta
      > PERCUMA Ebook Cara Memulakan Perniagaan
- Topup RM5 x 2 Pemenang by Kyle Kesha
- Topup RM5 x 1 Pemenang by Asmira
- Topup RM10 x 2 Pemenang by Bonda Zahra 
- Header blog x 2 Pemenang by Nur Raihanah
- Template x 8 Pemenang by Ahmad Hasif
- 2 buah buku bertajuk Sehari Menyusuri Jalan Illahi x 2 Pemenang by Wawa
- Sehelai shawl x 1 Pemenang by Wawa
- Sehelai blouse (free size) x 1 Pemenang by Wawa
- Bloglist x 5 Pemenang by Elsa
- Bloglist x 4 Pemenang by Wardah Aneesa
- Bloglist x 2 Pemenang by Fea
- Review Blog x 5 Pemenang (sehari satu entri) by Wardah Aneesa

Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png