Saya Nak Menang Set Skinfood

Author : Cik Yanie Time : 7:30 PM Comments : 1 Labels :

(TEKAN BANNER UNTUK JOIN)

Saya nak menang Skinfood ni sebab nak cantik mcm orang-orang Korea tu. Halus mulus pulus kebaboooom. Lagi satu, saya tak pernah join giveaway produk2 beauty.

Tag:

Giveaway RM400 by AsyaAmin!

Author : Cik Yanie Time : 1:25 AM Comments : 5 Labels :

(Klik Banner Untuk Join)


Giveaway Amsterdam by SpendaLusuh

Author : Cik Yanie Time : 12:01 AM Comments : 7 Labels :

(Klik Banner Untuk Join)


Hadiah2 merupakan:

1. Fridge magnet Amsterdam x 4





2. Key chain Holland x 3


3. Coin purse Amsterdam x 3



GIVEAWAY PERTAMA by FARAH SANUSI *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 11:26 AM Comments : 3 Labels :

(Klik Banne Utk Join)


GIVEAWAY : 1st Anniversary Blog & My Birthday *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 11:16 AM Comments : 4 Labels :

(Klik Banner Utk Join)

Mula :

20 Ogos 2016 

Tamat :
31 Ogos 2016

Ucapan Istimewa Untuk Bonde :

Assalamualaikum bonda, SELAMAT HARI JADI DAN SELAMAT ULANG TAHUN UTK BLOG BONDA. Semoga bonda sentiasa dalam Lindungan Allah serta di berikan kesihatan yang baik. Teruskan berblogger ya. Selamat berblogging :)
You have been tagged :

Cik Beeha

Cik Raihanah

Cik Nabila

Book Giveaway by Abam Kie and Friends! *Tamat*

Author : Cik Yanie Time : 11:07 AM Comments : 5 Labels :

(Klik Banner Utk Join)

Buku-buku dan novel menarik menanti para pemenang bertuah!

1 buah buku X 2 pemenang oleh Bin Muhammad.
1 buah novel dan 1 penanda buku X 3 pemenang oleh Henrietta Jose
1 buah buku X 1 pemenang oleh Cik Noor 
1 buah novel X 1 pemenang oleh Lea Azleeya
1 buah novel X 2 pemenang oleh Shahida Mohamed
1 buah novel X 1 pemenang oleh Gadis Misteri
1 buah buku X 2 pemenang oleh Abam Kie

Hadiah terjamin kepada peserta pertama dan terakhir! Top up RM5!

Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara undian oleh Abam Kie :)

Mula : 20 Ogos 2016
Tamat : 9 September 2016

Giveaway Birthday By Starlavenderluna *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 9:17 AM Comments : 2 Labels :

(TEKAN BANNER UTK JOIN)


Tarikh penyertaan bermula pada 2 Ogos sehingga 31 Ogos 2016

Giveaway Birthday by Cik Eyz *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 9:09 AM Comments : 5 Labels :


(TEKAN BANNER UTK JOIN)

Assalamualaikum dan 
Sanah helwah,
Selamat Hari Jadi,
Happy Birthday,
Saeng il Chu Ka Ham Ni Da
Qu Ni Sheng Er Kuai Le

  

semoga sentiasa dalam lindungan Allah swt dan sentiasa dalam redhaNya.
semoga sentiasa sihat dan sentiasa dalam keadaan baik-baik.
semoga panjang umur dan bahagia di samping org2 tersayang 



5 Pemenang bertuah akan dipilih menggunakan random.org

Hadiah :

1 x RM 10

2 x RM  5

2 x  Shawl


Giveaway tamat 31 Ogos 2016
Pemenang akan diumumkan pada 1 September 2016

Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman ! *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:32 AM Comments : 0 Labels :
Assalamualaikum dan hye semua ^_^ 


Jom join Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !

Syarat :

1. Follow blog atau google +


2. Follow instagram *jika ada 

3. Follow twitter *jika ada


4. Like sahaja fanpage 
Cara mudah :

1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !"
3. Letak banner dekat entry. 
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.


Special untuk anda?

Wang tunai RM30 x1 
Wang tunai RM20 x1 
Tapak Iklan free selama sebulan x1 
Topup RM5 x1 
[SyiraLokman]


(TOP REFERRAL)
 Wang tunai RM50 x1 
[nurfuzie] 


Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Syira sendiri (penganjur) :)

jom ramai2 memeriahkan Giveaway Cash RM100 by Syira Lokman !  ^_^
InsyaAllah lepas ni mungkin ramai akan follow anda juga :)
Bersama merapatkan ukhwah ^_^


Mula : 1 Ogos 2016 
Tamat : 21 Ogos 2016

# 2 Giveaway Chocolate + Pencarian Bloglist *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 3:23 AM Comments : 2 Labels :

(Tekan Banner Utk Join)

Sejujurnya, sedari dulu lagi yanie pegang dengan kata2 ni:

"Lebih baik di sakiti dengan kejujuran drpd di bahagiakan dgn penipuan
dan lebih baik menderita atas kesalahan sendiri daripada bahagia di atas penderitaan orang lain"


Giveaway Tunai RM200 By ELIHJAPAHAR.COM *TAMAT*

Author : Cik Yanie Time : 2:32 AM Comments : 9 Labels :
Assalamualaikum dan salam sejahtera,
alhamdulillah harini ada kesempatan nak update blog. Dapat lah join Giveaway/Segmen yg sekian lama tak join.


(TEKAN BANNER UNTUK JOIN)

Hadiah-Hadiah Giveaway:

Pertama - Tunai RM60
Kedua - Tunai  RM40
Ketiga - Tunai RM30
Keempat hingga Kesepuluh - Top Up Bernilai RM10 

PEMENANG BERTUAH :



Giveaway ini akan berlangsung dari 13 Ogos - 22 September 2016. Senarai pemenang akan diumumkan pada 23 September 2016, pada jam 8 pagi.

Get this tabber widget

 
 photo y10_zpsnova3frg.png